AANMELDEN VRIJWILLIGER

Sorry, this page is currently only available in Dutch because this is a local event.

Aanmeldformulier vrijwilligers Dutch Ultimate Fire Fighter 2017

Voor de organisatie en begeleiding op de twee dagen van de competitie van de Dutch Ultimate Fire Fighter competitie zijn we op zoek naar vrijwilligers voor zaterdag 2 en zondag 3 september.

Wil jij de eerste editie van dit spectaculaire evenement tot een succes maken en er met je neus bovenop staan? Meld je dan aan en word vrijwilliger van het eerste uur bij deze nieuwe jaarlijkse traditie!

We zoeken vrijwilligers voor de volgende functies:
1. Ontvangst en inschrijven deelnemers;
2. Chauffeurs voor vervoer van deelnemers;
3. Veiligheidsassistenten en functionarissen voor het opstellen en uitmeten van de diverse onderdelen en het weer op orde maken van het onderdeel na iedere start van de deelnemers;
4. Start assistenten voor het begeleiden van de deelnemers bij de start;
5. Baancommissarissen die verantwoordelijk zijn voor een goed verloop van de wedstrijd, registreren van tijd en eventuele straffen van de deelnemer.

De tijden zijn voor beide dagen van 08:30 tot 17:00 uur waarin per dag in twee blokken van twee uur wordt gestreden om de titel Dutch Ultimate Fire Fighter 2017. Daar tussen heb je dus twee uur pauze.

Heb je een voorkeur voor een functie dan kun je dit aangeven en proberen we daar met het inplannen van de Dutch Ultimate Fire Fighter crew zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Als dank voor jouw inzet ontvang je een lunch en een Dutch Ultimate Fire Fighter Crew t-shirt.

Je kunt je opgeven tot 15 augustus. Voor vragen kun je mailen naar info@wpfgrotterdam2021.com.Aanmeldformulier vrijwilliger

Vul het aanmeldformulier volledig in.
Je ontvangt in augustus een bevestiging van je aanmelding.


ManVrouw
SMLXLXXL


2 september3 septemberBeide dagen12345